Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Publicat in Eveniment 08 Mai 2014 1892 ori
Google+ WhatsApp
Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti
Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Un amplu control efectuat de către Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi Casa de Asigurări de Sănătate Prahova are loc, pentru mai multe zile, la Spitalul Judeţean Ploieşti.

 

 

 

Controlul a fost demarat de Ministerul Sănătăţii în 177 de unităţi medicale din țară, printre care şi Spitalul Judeţean de Urgență din Ploiești, ca urmare a scandalului izbucnit la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde au avut loc mai multe operaţii estetice, pe baza unor alte diagnostice, care erau decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

 

Controlul din Ploiești este efectuat la nivelul mai multor secţii, respectiv Chirurgie Plastică – Secţia Arşi, ORL şi Compartimentul de Obstetrică Ginecologie, informează phon.ro

 

„Începând de ieri s-a format şi la nivelul judeţului Prahova o echipă mixtă de control, formată din reprezentanţi ai CAS Prahovane şi DSP Prahova. Au fost puse la dispoziţie toate documentele solicitate ”, a precizat Alexandru Băloi, managerul Spitalului Judeţean Ploieşti.

 

Sursa: phon.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.