Andreea Marin vine la Ploiesti. Vezi cand si de ce

Publicat in Eveniment 07 Mai 2014 2051 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Marin vine la Ploiesti. Vezi cand si de ce
Andreea Marin vine la Ploiesti. Vezi cand si de ce

Dacă majoritatea dintre noi aşteaptă vara pentru că atunci plecăm în vacanţă, Andreea Marin se pregăteşte să îşi petreacă două luni muncind pentru un proiect foarte drag. Vedeta a dat startul caravanei Preţuieşte Viaţa, în cadrul unui eveniment organizat la Country Club Mihăileşti.

 

 

 

Aici, vedeta s-a întâlnit cu jurnaliştii, a acordat interviuri şi a povestit în detaliu despre caravana ce va poposi în 14 oraşe din România, în lunile mai – iunie.

 

“Totul a pornit de la un vis. De la un vis de-al mamei mele, care s-a stins din viaţă când era mult mai tânără decât sunt eu acum, la 36 de ani”, a mărturisit vedeta. “Am înţeles că rostul meu e să culeg de la alţii, să mă întorc la rădăcini, la natură, la ceea ce am învăţat de la bunicii mei şi la ceea ce am auzit de la părinţii mei. Am descoperit că viaţa poate fi mai bună aşa, că zâmbetul începe să aibă un alt sens şi o altă încărcătură, una pozitivă, dacă regândesc ceea ce am văzut şi experimentat în viaţă. Preţuieşte Viaţa este un concept care asta spune: putem trăi mai simplu şi mai frumos, putem învăţa unii de la alţii, nu avem de ce să fim autosuficienţi, pentru că în fiecare zi, până la ultima, vom avea ceva de învăţat”, explică Andreea Marin.

 

Componentă a programului Școala Mamelor, caravana preţuieşte Viaţa a pornit în urmă cu patru ani de la mici întâlniri cu grupuri de câte 20 de persoane şi a ajuns ca anul trecut să adune în aceeaşi sală mii de femei. Întâlnirile constau în seminarii de leadership feminin susţinute de Andreea Marin şi invitaţii săi.

 


Caravana va trece prin următoarele ora
şe:

 

- Constanţa – 7 mai. Casa de cultură a sindicatelor.

- Galaţi – 8 mai. Casa de cultură a Sindicatelor.

- Timişoara – 12 mai. Aula Magna- Universitatea de Vest

- Ploieşti – 17 mai. Sala Europa- Consiliul Judeţean

- Sibiu – 21 mai. Restaurant Majestic

- Braşov – 22 mai. Centrul de afaceri Lux Divina

- Cluj – 28 mai. Casa Universitarilor, sala Auditorium Maximum

- Târgu Mureş – 29 mai. Teatrul naţional Târgu Mureş

- Bistriţa – 30 mai. Teatrul de vară

- Piteşti – 3 iunie. Teatrul Alexandru Davila

- Iaşi – 4 iunie. Hotel Astoria- Sala Eminescu

- Oradea – 10 iunie. Oradea shopping city – sala cinema

- Bucureşti – 12 iunie. Cinema Scala

- Drobeta Turnu Severin – 19 iunie. Casa Tineretului

 

Ora de începere a evenimentelor este 18.00. Participarea se face gratuit, pe bază de înscriere sau invitaţie. Vă puteţi înregistra online pe www.facebook.com/scoalamamelor.ro sau prin aplicaţia https://apps.facebook.com/pretuieste-viata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.