Ai datorii la stat? Verifică dacă ANAF te-a pus pe lista rău-platnicilor

Publicat in Eveniment 07 Mai 2014 31957 ori
Google+ WhatsApp
Ai datorii la stat? Verifică dacă ANAF te-a pus pe lista rău-platnicilor
Ai datorii la stat? Verifică dacă ANAF te-a pus pe lista rău-platnicilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat o lista cu toate societatile comerciale care au datorii la stat. Este vorba despre datoriile inregistrate pe primul trimestru din 2014 catre bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj si bugetul asigurarilor de sanatate.

 

 

 

Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si autoritatile administratiei publice locale au obligatia de a aduce la cunostinta publica lista contribuabililor, persoane juridice, "care inregistreaza obligatii restante la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj, bugetul Fondului national unic pentru asigurari sociale de sanatate si la bugetele locale, reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri bugetare, totalul obligatiilor bugetare datorate in anii fiscali precedenti in care s-au inregistrat obligatii restante, cuantumul obligatiilor restante, precum si modalitatea de colectare a acestora aplicata de organele competente ale autoritatilor publice sus-mentionate", potrivit avocatnet.ro.

 

Aceasta prevedere nu se aplica persoanelor juridice in privinta carora a fost declansata procedura reorganizarii judiciare si a falimentului.

 

Lista datornicilor la 31 martie 2014 a fost publicata pe 30 aprilie 2014 pe site-ul ANAF si poate fi accesata AICI.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.