Imputita treaba! 100 de tone de găinaț de la Avicola Buzau, "depozitate" la Albesti Paleologu

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2014 2329 ori
Google+ WhatsApp
Imputita treaba! 100 de tone de găinaț de la Avicola Buzau, "depozitate" la Albesti Paleologu
Imputita treaba! 100 de tone de găinaț de la Avicola Buzau, "depozitate" la Albesti Paleologu

Știți că românii au o vorbă: se împute treaba. Ei bine, locuitorii din comuna prahoveană Albești Paleologu au simțit această stare la propriu, imediat după Paște.  

 

 

 

Angajații fermei de păsări din localitate, care aparține de firma AVICOLA BUZĂU, s-au gândit că este mai ușor să scape de dejecțiile care se strânseseră cu tonele, dacă le aruncă pur și simplu la marginea câmpului.

 

Așa că au luat găinațul cu mai multe camioane și l-au aruncat în satul Vadul Părului, lângă cimitir, într-un loc care funcționase cu ani în urmă drept groapă de gunoi.

 

Numai că târășenia nu a putut fi ascunsă, deoarece a început să miroasă. Dar rău, nu glumă!

 

Și este normal, de vreme ce indivizii aruncaseră peste 100 de tone de dejecții…

 

Primarul comunei, Nicolae Popescu, spune că oamenii în mod eronat au bârfit că este mână în mână cu proprietarul fermei și că a închis ochii: “Nu domnule, au făcut-o fără știința primăriei. Nici eu, nici viceprimarul nu am fost informați”. 

 

Pe de altă parte, primarul nu poate spune de ce a acceptat să stea așa, câteva zile bune, fără să facă nimic: “Cam de vineri miroase rău în comună. Eu am sunat ieri (luni) la Garda de Mediu Prahova, de unde mi s-a spus să fac o plângere scrisă. Așa că le-am urmat sfatul și au trimis 2 inspectori să verifice pe teren. Înțeleg că au amendat firma cu câteva sute de milioane de lei vechi”.

 

Mai nou, un investitor vrea să ia găinațul și să-l folosească pe post de îngrășământ. Conform manualelor de agricultură, însă, trebuie să aștepți ca găinațul să se usuce…..

 

sursa: Max-Media.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.