Ambulatoriul Spitalului Municipal Campina, modernizat din fonduri europene si de la bugetul de stat

Publicat in Eveniment 28 Aprilie 2014 Actualizat: 28 Aprilie 2014 1878 ori
Google+ WhatsApp
Ambulatoriul Spitalului Municipal Campina, modernizat din fonduri europene si de la bugetul de stat
Ambulatoriul Spitalului Municipal Campina, modernizat din fonduri europene si de la bugetul de stat

Luni, 28 aprilie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a semnat un nou contract de finanţare ce are ca obiectiv „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”. Proiectul, al cărui beneficiar este Municipiul Câmpina, se va derula pe o perioadă de 12 luni şi va fi finanţat cu fonduri nerambursabile Regio în cadrul Axei prioritare 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”.

 

 

 

Contractul are o valoare totală de 11.397.056,52 lei, din care valoarea totală eligibilă a proiectului este de 8.933.860,64 lei (7.593.781,54 lei reprezintă fonduri nerambursabile FEDR, 1.161.401,89 lei fonduri de la bugetul naţional, iar 178.677,21 lei cofinanţarea eligibilă a beneficiarului).

        

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal Câmpina oferă în prezent servicii medicale pentru următoarele specialităţi: cardiologie, chirurgie, dermato-venerice, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, recuperare, urologie, psihiatrie, planificare familială, TBC, antirabic şi oncologie. Cu sprijin financiar nerambursabil Regio vor fi efectuate lucrări de reabilitare şi de modernizare a unităţii spitaliceşti din municipiul Câmpina și, totodată, vor fi achiziţionate echipamente performante de specialitate şi aparatură medicală.

 

Până în data de 28 aprilie 2014, în cadrul acestui domeniu major de intervenție au fost semnate 10 contracte de finanțare cu o valoare totală de peste 230 milioane de lei, din care asistența nerambursabilă este de peste 175 milioane de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.