Gorile agresive, intr-un autobuz din Ploiesti! Domnule Cristi Toader, cum procedam in cazul de fata?

Publicat in Eveniment 25 Aprilie 2014 Actualizat: 26 Aprilie 2014 4907 ori
Google+ WhatsApp
Gorile agresive, intr-un autobuz din Ploiesti! Domnule Cristi Toader, cum procedam in cazul de fata?
Gorile agresive, intr-un autobuz din Ploiesti! Domnule Cristi Toader, cum procedam in cazul de fata?

O gasca de gorile agresive, atat masculi cat si femele, a fost surprinsa zilele trecute, plimbandu-se libera cu autobuzul, in Ploiesti.

 

 

In autobuzul cu pricina s-a nimerit sa fie un singur calator-om, care nu le-a putut face fata animalelor, mai ales ca vorbim despre o femeie aflata la o varsta respectabila si, din pacate pentru ea, neinarmata.

 

Va lasam sa vizionati imaginile incredibile, nu inainte de a-i adresa domnului Cristi Toader, seful Politiei Locale, o intrebare: Cum procedam in situatia in care suntem in pericol dar ne aflam intr-un autobuz? Va rugam sa ne transmiteti raspunsul dvs. pe adresa redactiei: [email protected]

 

P.S.1: Pe soferul autobuzului nu-l putem incadra in categoria oamenilor, sau cel putin, nu in a oamenilor responsabili pe functiile mintale, din moment ce intregul episod se deruleaza sub ochii lui, dar asta nu-i provoaca nicio reactie.

P.S.2: Rugam gorilele sa ne ierte comparatia

 

 Stimati cititori, daca recunoasteti personajele din inregistrare, asteptam sa ne trimiteti orice informatie care ar putea duce la identificarea hartuitorilor, pe adresa redactiei, dar si opinia voastra cu privire la astfel de situatii, pornind de la intrebarea: Credeti ca Politia Locala este responsabila pentru atitudinea prea "democratica" a unora dintre noi?

 

 

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.