Cum vine asta? Un autobuz a "uitat" sa vina in statie, iar oamenii au luat taxiul...

Publicat in Eveniment 23 Aprilie 2014 Actualizat: 23 Aprilie 2014 1979 ori
Google+ WhatsApp
Cum vine asta? Un autobuz a "uitat" sa vina in statie, iar oamenii au luat taxiul...
Cum vine asta? Un autobuz a "uitat" sa vina in statie, iar oamenii au luat taxiul...

Situatie nemaiintalnita, astazi de dimineata, in Ploiesti. Autobuzul 42, care face legatura dintre Podul Inalt si Comat a "uitat" sa mai apara in statie. Explicatia TCE: Soferul a incurcat traseul. Intamplarea ne-a fost povestita de un cititor ph-online.ro, prin urmatorul mesaj:

 

 

 

 

"Va scriu in legatura cu calitatea TCE calatori. Azi de dimineata, traseul 42 nu a mai circulat (cursa 6.15). Motivul invocat de persoana care mi-a raspuns de la TCE Express a fost cum ca soferul a gresit traseul si ca ii pare rau de disconfortul creat. Astfel, zeci de calatori au fost nevoiti sa apeleze la serviciile firmelor de taxi.", spune omul.
 
 
Acelasi cititor ne-a trimis pe adresa redactiei si discutia avuta cu reprezentantii TCE Ploiesti, pe care o redam integral:
 
 
Calator traseu 42: "Buna ziua, as dori sa stiu daca traseul 42 a fost cumva scos de dimineata. Azi a trebuit sa iau taxiul pana la servici pentru a nu intarzia."
 
 
Raspuns TCE: "Azi dimineata a ramas autobuzul din tr. 42 in pana la statia Biserica Inaltarea Domnului si a fost inlocuit. De aceea a avut intarziere. Ne cerem scuze."
 
 

 
Calator traseu 42: "
Autobuzul, conform soferului si al colegilor, a plecat corect de la statia Pod Inalt dar a circulat pe traseul 25R pana la statia Gara Sud, cerandu-si scuze calatorilor prezenti in autobuz pentru greseala pe care a facut-o. La 6:30, acelasi sofer a preluat calatorii care mai ramasesera in statii de la Inaltarea Domnului si pana la destinatia finala pe traseul corect cerandu-si scuze fata de ei pentru greseala facuta.
Soferul a facut si a doua cursa datorita unei sezizari facuta de un coleg de-al meu la nr dvs. de dispecerat. (voi reveni la iesirea din tura de lucru si cu atasamentul inregistrarii respectivei conversatii).Dispecerul dvs. a localizat soferul aproape de Uzuc si, in urma discutiei avuta cu el, dispecerul dvs., dandu-si seama de greseala, si-a cerut scuze. Sa inteleg ca colegul meu are mai multe cunostiinte despre ce se intampla in societatea dvs. decat biroul de relatii cu publicul pe care il reprezentati?"
 

 
 
 
Asteptam un punct de vedere din partea TCE Ploiesti, pe adresa redactiei: www.phonline.ro@gmail.com sau ana@ph-online.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.