Peste 400 de politisti vor asigura ordinea in Prahova, in perioada Pastelui

Publicat in Eveniment 18 Aprilie 2014 1463 ori
Google+ WhatsApp
Peste 400 de politisti vor asigura ordinea in Prahova, in perioada Pastelui
Peste 400 de politisti vor asigura ordinea in Prahova, in perioada Pastelui

În perioada 19-21 aprile a.c., cu ocazia Paştelui Ortodox şi a celui Catolic, peste 400 de poliţişti prahoveni vor acţiona zilnic pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

 

 

 

Polițiștii prahoveni vor fi la datorie cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti. Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii vor fi prezenţi şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti.

 

Din totalul poliţiştilor angrenaţi în misiuni în această perioadă, 200 sunt de la ordine publică, 100 de la poliţia rutieră, aproape 100 sunt poliţişti de investigaţii criminale, restul fiind de la alte structuri.

Şeful Poliţiei Române a dispus suplimentarea patrulelor de siguranţă publică. Astfel, peste 400 de patrule de siguranţă publică, dintre care 80 pedestre şi 335 auto, vor acţiona în această perioadă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.


Poliţiştii de la rutieră acţionează pe tronsoanele de drumuri naţionale, utilizând în medie, zilnic, peste 40 de mijloace auto, dintre care 15 dotate cu aparate radar. Poliţia Rutieră va fi sprijinită de colegii de la ordine publică pentru fluența traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere.


Efectivele de poliţie transporturi asigură patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către staţiunile montane, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.