Justitie cu pistolul pe masa. Ce spun cei interceptati de DNA in dosarul familiei Cosma

Publicat in Eveniment 18 Aprilie 2014 Actualizat: 18 Aprilie 2014 2537 ori
Google+ WhatsApp
Justitie cu pistolul pe masa. Ce spun cei interceptati de DNA in dosarul familiei Cosma
Justitie cu pistolul pe masa. Ce spun cei interceptati de DNA in dosarul familiei Cosma

Interceptarile DNA din dosarul familiei Cosma n-au ratat niciuna dintre cele mai puternice institutii din Prahova. DGA, IJP, BCCO, DIICOT, PCA, CJ sau DGRFP, toate au fost la discretia DNA cu toate ca nu au existat fapte sau legaturi concrete care sa necesite mobilizarea fara precedent a Directiei Nationale Anticoruptie.

 

 

Ce spun, insa, cei aflati pe lista persoanelor interceptate? Ziarul Telegrama a obtinut cateva declaratii din partea lui Ionuţ Botnaru, procuror şef al DIICOT, a lui Emanuel Saghel, comisar şef în cadrul BCCO Ploiesti si a lui Nicolae Zecheru, IJP Prahova.

 

„Ştiu cine este în spatele acestui dosar, este o făcătură ordinară. Nu vreau să dezvolt mai mult acum”, a declarat Botnaru.

 

„Au transformat acest dosar cu familia Cosma într-unul politic, se încearcă rezolvarea unor probleme personale. Cine susţine că Ionuţ Botnaru are vreo legătură cu familia Cosma nu ştie ce spune. Este o idioţenie. Probabil că se doreşte schimbarea unor şefi incomozi pentru a aduce pe alţii, este doar părerea mea şi mă rezum la aceste delcaraţii pentru că nu am probe ca să spun mai multe”, a spus Saghel.

 

„Chiar nu am avut nicio legătură cu Alexe. A vrut cineva să mă implice şi pe mine. Nu l-am întâlnit niciodată pe Alexe.", a declarat Nicolae Zecheru, interceptat in acelasi dosar.

 

 
 
 
 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.