Cumplit! O eleva de la "Mihai Viteazul" a murit din cauza unei boli descoperite tarziu

Publicat in Eveniment 03 Aprilie 2014 5019 ori
Google+ WhatsApp
Cumplit! O eleva de la "Mihai Viteazul" a murit din cauza unei boli descoperite tarziu
Cumplit! O eleva de la "Mihai Viteazul" a murit din cauza unei boli descoperite tarziu

Plină de viață, voioasă, mereu pusă pe șotii cu prietenele. Așa era Cezara Coțofană, o elevă de 18 ani de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești. Miercuri dimineață, această tânără a pierdut bătălia cu viața, scriu jurnalistii de la Max-Media.ro

 

 

 

Cezara Coțofană avea toate calitățile: era frumoasă, învăța bine (elevă la o clasa de matematică – informatică), era plăcută de prieteni și știa să se bucure de tot ce o înconjura.

 

Prietenele sale, de altfel, o descriu ca pe o întruchipare  a veseliei, o tânără căreia îi plăcea să glumească, să se distreze, să meargă în excursii etc (foto mai jos: Cezara alături de prietene, în dreapta)

 

Din păcate, nu a mai apucat să-și vadă împlinite visele. O boală nedescoperită la timp, care a evoluat negativ, i-a pus capăt vieții.

 

Cezara Coțofană a început să se simtă rău în timpul simulărilor pentru bacalaureat. Era slăbită, o durea capul, făcea febră.

 

Cu aceste simptome, a ajuns de mai multe ori la urgențe, în Ploiești, fără ca doctorii să dea un diagnostic exact.

 

Abia după ce a fost dusă la București, i s-a descoperit o endocardită – infecție a inimii, cauzată de bacterii (streptococi sau stafilococi).

 

Deoarece boala nu a fost descoperită la timp, splina fetei a fost afectată și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru extirpare.

 

Apropiații susțin că medicii ar fi descoperit că Cezara avea de fapt 2 spline, din care una sănătoasă.

 

În pofida tratamentului și a intervenției chirurgicale, starea fetei s-a înrăutățit.

 

Cele mai apropiate colege ale Cezarei ne-au povestit că aceasta a fost veselă până în ultima clipă, încrezătoare că va trece și de acest hop.

 

Mai mult, la finele săptămânii trecute, eleva de 18 ani a glumit și le-a spus amicelor care veniseră să o viziteze că vrea să recupereze materia pierdută în timpul internărilor și să facă școala de șoferi, pentru a-și lua permis.

 

Duminică, Cezara a început să aibă dureri mari de cap, pentru ca ulterior să intre în comă. După trei zile, miercuri, în jurul orei 10.30, inima tinerei a încetat să bată.

 

Familia, colegii, prietenii – cu toții o deplâng și spun că nu merita să se întâmple așa ceva, dar că vor să păstreze doar amintirile frumoase.

 

Sursa: www.max-media.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.