Controale in Obor si in Halele Centrale. Vezi ce au descoperit politistii

Publicat in Eveniment 01 Aprilie 2014 577 ori
Google+ WhatsApp
Controale in Obor si in Halele Centrale. Vezi ce au descoperit politistii
Controale in Obor si in Halele Centrale. Vezi ce au descoperit politistii

Duminica, în intervalul 09.00 - 13.00, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au organizat și executat o acțiune în zona Halelor Centrale și a Oborului Ploiești, pe linia prevenirii infracțiunilor stradale, prevenirii fenomenului de parazitism social, a furturilor din buzunare precum și a prevenirii și combaterii activităților de comerț ilicit cu tigări și alcool.

 

 

Astfel, pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.100 lei.

 

Totodată, au fost confiscate următoarele bunuri: 980 țigarete, 2 litri alcool și 345 fire flori, în valoare totală de 765 lei.

 

EXEMPLE:

 

A fost depistată o femeie, domiciliată în Chișinău, Republica Moldova, în timp ce oferea spre vânzare 300 țigarete, fără a deține documente legale de proveniență, fapt pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale și confiscarea țigaretelor.

 

Au fost depistate alte două femei, ambele din Republica Moldova, în timp ce ofereau spre vânzare 380 țigarete și alcool etilic, fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege, fapt pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale și confiscarea produselor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.