96 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Autoritatile au depus buchete de flori la bustul lui Constantin Stere

Publicat in Eveniment 27 Martie 2014 512 ori
Google+ WhatsApp
96 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Autoritatile au depus buchete de flori la bustul lui Constantin Stere

Astazi, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a participat la matineul Muzeal “Unirea Basarabiei cu România, primăvara Marii Uniri” - eveniment organizat la Muzeul Memorial “Constantin şi Ion Stere” – Bucov, pentru a marca împlinirea a 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

 

 

 

Astfel, pe Aleea Scriitorilor, la statuia lui Constantin Stere şi a colaboratorilor săi, au fost depuse buchete de flori din partea instituţiilor publice şi de cultură din judeţ.

 

Au paticipat la acest eveniment Rodica Paraschiv – prefectul Judeţului Prahova, Daniel Savu – senator de Prahova, Rares Enescu – consilier judeţean, Ion Ionică - consilier judeţean, Constantin Stere – directorul Direcţiei Judeţene de Cultură Prahova, Savu Ion – primarul Comunei Bucov.

 

Au mai fost prezenţi reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti, ai Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, ai Muzeului Judeţean de Artă şi ai Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” Ploieşti.

 

Imagini, mai jos:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.