OPC Prahova a gasit DEZASTRU la fast-food-ul Mesopotamia din Ploiesti Shopping City

Publicat in Eveniment 26 Octombrie 2022 1101 ori
Google+ WhatsApp
OPC Prahova a gasit DEZASTRU la fast-food-ul Mesopotamia din Ploiesti Shopping City
OPC Prahova a gasit DEZASTRU la fast-food-ul Mesopotamia din Ploiesti Shopping City

Camerele frigorifice apartinand fast-food-ului Mesopotamia din Ploiesti Shopping City erau folosite pe post de depozit pentru anvelope si tomberoane. Descoperirea a fost facuta de inspectorii de la Protectia Consumatorilor la ultimul control efectuat ca urmare a unei reclamatii.

 

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au desfășurat o acțiune de control la centrul comercial Ploiești Shopping City, privind verificarea zonelor de depozitare și de aprovizionare cu produse alimentare in zona food, după ce au fost sesizaţi de un consumator.


Astfel, la operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că in depozitul frigorific nu se respectau condițiile de depozitare, existândproduse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrității acestora; s-a constatat existența unor obiecte străine, depozitate in spațiul respectiv – anvelope, tomberon gunoi, paleți din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activității in depozitul frigorific până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amenda in valoare de 10.000 lei.
De asemenea, la SC Ploiesti Shoping City SRL: au fost constatate deficiențe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel:


-lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie in zona podelei, și a usilor de acces.
-cale de acces si transport produse neiginenizat, cu prezență de resturi de deșeuri, porțiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereți murdari, deteriorați , cu exfolieri ale zugrăvelii.
S-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare in zona respectivă, până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amendă in valoare de 20.000 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.