Anunt public privind dezbaterea publica

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2022 Actualizat: 21 Octombrie 2022 612 ori
Google+ WhatsApp
Anunt public privind dezbaterea publica
Anunt public privind dezbaterea publica
 SC VITALIA SALUBRITATE PRAHOVA SRL   anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului , a studiului de impact asupra sanatatii populatiei si a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa,  pentru proiectul: EXTINDERE DEPOZIT DE DESEURI NEPERICULOASE CELULELE 3 SI 4 –ETAPA II”  propus a fi amplasat in orasul Baicoi, str.Valea lui Dan, nr.10,  va , titular : SC VITALIA SALUBRITATE PRAHOVA SRL .
 
  
Tipul deciziei posibile luate de APM Prahova poate fi emiterea sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.
 Raportul privind impactul asupra mediului ,studiul de impact asupra sanatatii populatiei , studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apa pot fi consultate pe  site-ul http ://apmph.anpm.ro, la sediul  APM Prahova-Ploiesti, str. Gh. Gr Cantacuzino nr.306-308 si la sediul SC VITALIA SALUBRITATE PRAHOVA SRL  din localitatea  Baicoi, str.Valea lui Dan, nr.10 , in zilele de L-V, intre orele 9.00-14.00  Documentele mentionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet www.vitalia-mediu.ro.
 
Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Casa de cultura din localitatea  Liliesti, jud. Prahova in data de 21.11.2022 incepand cu orele 14.00.
 
Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul APM Prahova, din Ploiesti, str. GH. Gr. Cantacuzino nr.306-308, pana la data de 21.11.2022(data dezbaterii publice).

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.