Caz șocant! DIICOT a descins la o familie care a folosit pe post de sclavi mai mulți copii pe care îi luase în grijă

Publicat in Eveniment 19 Octombrie 2022 600 ori
Google+ WhatsApp
Caz șocant! DIICOT a descins la o familie care a folosit pe post de sclavi mai mulți copii pe care îi luase în grijă
Caz șocant! DIICOT a descins la o familie care a folosit pe post de sclavi mai mulți copii pe care îi luase în grijă

O familie din Timișoara a luat patru copii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani în plasament, iar apoi i-a exploatat, punându-i la munci grele sau să îndeplinească servicii în mod forțat. Polițiștii și procurorii DIICOT Timișoara au demarat o anchetă. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara- Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, fac trei percheziţii domiciliare, în județul Timiş, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în formă agravată, urmând a fi puse în executare trei mandate de aducere.

„În cauză s-a reținut că, în perioada 2020 – 2022, două persoane, soț și soție, în calitate de asistenți maternali, împreună cu fiica lor, ar fi exploatat, prin supunerea la executarea unei munci sau îndeplinirea de servicii în mod forțat, patru persoane vătămate minore, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, care se aflau în plasament la aceștia. Pe parcursul celor doi ani de zile, asistenții maternali nu ar fi acordat îngrijirea, ocrotirea, educarea și întreținerea necesară persoanelor vătămate minore, care ar fi fost obligate să presteze zilnic activități fizice solicitante, în cadrul exploatației agricole deținute de persoanele bănuite", arată polițiștii. În cazul în care copiii refuzau să mai îndeplinească activitățile dispuse, ei erau agresați fizic de către cei care îi exploatau.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.