Cumparam otrava! ANPC a retras din Lidl un produs IMPROPRIU consumului uman!

Publicat in Eveniment 06 Octombrie 2022 1823 ori
Google+ WhatsApp
Cumparam otrava! ANPC a retras din Lidl un produs IMPROPRIU consumului uman!
Cumparam otrava! ANPC a retras din Lidl un produs IMPROPRIU consumului uman!

ANPC a retras de pe piață un produs vandut în toate magazinele LIDL din țară. Nu este bun pentru consumul uman. Este vorba despre produsul Oțet fin Vin SEINEANA. Produsul a fost obținut din acid acetic și apă.

În urmă cu trei luni, comercilizarea a fost oprită temporar, însă s-a decis să fie transformața în decizie definitivă. Analiza de laborator a tabilit că produl nu este bun pentru consumul uman.

„În urma unor verificări desfăşurate de ANPC cu aproximativ 3 luni în urmă în lanţul de magazine Lidl, acţiuni de control care vizau modul în care este respectată legislaţia în domeniu, în respectivele unităţi, au fost prelevate probe din produsul " Oţet din Vin SEINEANA", LOT 1/ 17.05.2022, în vederea determinării de către un laborator acreditat a prezenţei acidului acetic în produs. Lotul prelevat a fost oprit temporar de la comercializare până la finalizarea documentului de control, ca urmare a elaborării rapoartelor de încercare. În urma analizării probelor depuse la laborator, s-a constatat că produsul prezentat şi vândut consumatorilor ca provenind din vin nu are nicio legătură cu acesta, fiind de fapt o soluţie obţinută din acid acetic şi apă",se spune în comunicatul ANPC preluat de stirileprotv.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.