Politistii din cadrul IJP Prahova au organizat o actiune in Parcul Bucov, de Ziua Mondiala a Animalelor

Publicat in Eveniment 04 Octombrie 2022 524 ori
Google+ WhatsApp
Politistii din cadrul IJP Prahova au organizat o actiune in Parcul Bucov, de Ziua Mondiala a Animalelor
Politistii din cadrul IJP Prahova au organizat o actiune in Parcul Bucov, de Ziua Mondiala a Animalelor

*La mulți ani prietenilor noștri fără grai din întreaga lume!*

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au organizat o activitate cu prilejul Zilei Mondiale a Animalelor în interiorul Administrației Parcului Memorial Constantin Stere.

Ziua Mondială a Animalelor este o zi specială dedicată vieții animalelor și legăturii nostre cu ele. Această sărbătoare recunoaște locul pe care animalele le au în viața noastră, atât cele de companie, care ne sunt alături și ne aduc bucurie în fiecare zi, cât și celelalte animale care ne sunt în preajma noastră, dar au nevoie de noi.

Astfel, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost alături de 100 de copii din Municipiului Ploiești, dar și din comuna Telega, care, împreună cu un biolog au vizitat Grădina Zoologică Bucov, aflând curiozități despre viața animalelor și cum să le protejeze.

Bineînțeles că nu am uitat de ADA și MAXX, colegii noștri patuprezi, care au încântat publicul numeros.

De asemenea, autospeciala din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor i-a impresionat pe copii prin dotările speciale pentru transportul animalelor rănite, iar polițiștii le-au explicat copiilor cum se realizează microciparea și controlul microcipurilor, cu un aparat special.

Copiii s-au bucurat de animăluțele de la grădina zoologică, de câinii polițiști, de autospecialele de poliție, iar la final au fost răsplătiți cu fructe proaspăt culese din grădinile localnicilor din județul nostru.

*Sperăm că prin activitatea de astăzi, să fi sădit în sufletul copiilor dragostea pentru animale!*

Comunicat IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.