ANPC a controlat trenurile din Bucuresti. Mizerie de nedescris in garniturile CFR

Publicat in Eveniment 30 Septembrie 2022 875 ori
Google+ WhatsApp
ANPC a controlat trenurile din Bucuresti. Mizerie de nedescris in garniturile CFR
ANPC a controlat trenurile din Bucuresti. Mizerie de nedescris in garniturile CFR

Inspectorii ANPC au oprit nouă garnituri CFR Călători și au dat amenzi în valoare de 30.000 de lei. Podelele din linoleum murdare, nemăturate grupuri sanitare dotate cu vase de wc si lavoare vechi, ruginite, crăpate, neigienizate și cu miros pătrunzator sunt câteva dintre abaterile descoperite.

Echipe de control ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Municipiul București (CPCMB) au verificat modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniu și, implicit, drepturile consumatorilor, la SNTFC CFR Călători SA. Comisarii CPCMB au controlat garniturile de tren de la Revizie Vagoane București Basarab și Revizie Vagoane București Grivița.

"Se termină o săptămână, nu fără peripeții. Am revenit în tren, nu ca să ne plimbăm, ci ca să îl verificăm. Este greu de imaginat că, după ce am desfășurat o acțiune, în urmă cu câteva luni, lucrurile par încremenite în timp. O găletușă, o cârpă murdară și multă indolență. S-au aplicat sancțiuni și sper că acest semnal de alarmă să schimbe lucrurile în bine. A merge cu trenul astăzi este o cursă cu peripeții. Covid -ul pare o favoare. CFR pare doar o vacă de muls", spune Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.