Sesiune suplimentară de admitere la UPG Ploieşti

Publicat in Eveniment 19 Septembrie 2022 649 ori
Google+ WhatsApp
Sesiune suplimentară de admitere la UPG Ploieşti
Sesiune suplimentară de admitere la UPG Ploieşti

Cu toate că, pentru noul an universitar 2022-2023, Universitatea Petrol-Gaze Ploiești a organizat două sesiuni de admitere, una în vară și cealaltă la începutul lunii septembrie a.c., totuși, nu toate locurile scoase la concurs, inclusiv fără taxă, au fost ocupate. Așa că, singura instituție de învățământ superior din Prahova, cu profil unic la nivel național, a decis ca să le ofere acelora care doresc să devină studenți ai UPG Ploiești încă o șansă.

Concret, comisia centrală de admitere a universității ploieștene a aprobat organizarea unei sesiuni suplimentare de admitere pentru toate facultățile din universitate, la programele de licență și masterat, respectiv la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie, Facultatea de Ştiinţe Economice și Facultatea de Litere şi Ştiinţe. Programul stabilit pentru această din urmă sesiune de admitere este următorul: pentru licență – înscrieri pe 19 și 20 septembrie, afișarea rezultatelor pe data de 20 septembrie, confirmarea locurilor de către cei admiși fiind fixată pe data de 21 septembrie a.c. La master, înscrierile sunt programate să aibă loc doar într-o singură zi, respectiv astăzi, 19 septembrie, examenul urmând să aibă loc pe 20 septembrie, în aceeași zi fiind comunicate și rezultatele, confirmarea locurilor fiind stabilită pentru 21 septembrie a.c.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.