Șef de tren din Prahova, concediat după ce i-a făcut avansuri unei minore, în timpul unei călătorii: „Ai prieten? Eşti singurică?”/ „Aşa face mereu când mă vede”

Publicat in Eveniment 19 August 2022 Actualizat: 19 August 2022 2479 ori
Google+ WhatsApp
Șef de tren din Prahova, concediat după ce i-a făcut avansuri unei minore, în timpul unei călătorii: „Ai prieten? Eşti singurică?”/ „Aşa face mereu când mă vede”
Șef de tren din Prahova, concediat după ce i-a făcut avansuri unei minore, în timpul unei călătorii: „Ai prieten? Eşti singurică?”/ „Aşa face mereu când mă vede”

Un șef de tren a fost concediat după ce i-a făcut avansuri unei adolescente în timpul unei călătorii. Bărbatul ar fi întrebat-o dacă are prieten pe copilă, iar o pasageră a surprins întreaga acțiune.

 

Cazul a fost semnalat de o pasageră a unui tren care circula pe ralaţia Bucureşti-Braşov, pe 13 august, într-o postare pe Facebook.

„Urcă o fătucă de la Floreşti. Frumuşică foc, păr lung şi ondulat, picioare lungi, 16-17 ani. De când a urcat, controlorul a tachinat-o încontinuu. Ai prieten? Eşti singurică? Te plimbi? S-a aşezat pe scaun în faţa ei şi asta mică nu ştia cum să se mai strângă de picioare să nu o atingă. El încearcă să îi dea o cutiuţă (nu ştiu ce e în ea, dar desenul părea a fi cu plasturi), ea refuză. Eu stau cu ochii pe el, numai să nu o atingă. Dacă o atinge, îl calc în picioare, că stau prost cu nervii în perioada asta...", a scris femeia pe internet.

„Am oprit la Câmpina. El se dă jos fiindcă aici stam mai mult, şi îi eu surprind fetei privirea. E toată strânsă, picior peste picior, mâinile încrucişate, capul lăsat în jos, umerii lăsaţi, caută cu ochii un om, un ceva. Toată poziţia ei urla închidere.
-Esti ok? o întreb. – Uhmmm da. Aşa cred. – Îl cunoşti? – Nu, doar din tren... Aşa face mereu când mă vede. Sunt ok, dar mereu mă sâcâie. (Pauză) Merg câteva staţii, dar stă mereu pe capul meu. O dată chiar am schimbat vagonul că nu mai erau oameni în tren şi am plecat într-un vagon cu mai mulţi oameni. (Pauză) Cobor la staţia următoare însă... Noroc că nu merg mult", scrie în postarea celei care a asistat la întreaga scenă.

Autoarea postării a menționat că a făcut o reclamaţie la Regio Calători, referitor la comportamentul conductorului din trenul 11035 pe ruta Bucureşti-Braşov, cu plecare din Gara de Nord la 15.47.

Răspunsul oficialilor de la Regio Călători
Femeia a trimis un mail oficialilor de la Regio Călători, în urma căruia a primit și un răspuns.

„Vă mulţumim pentru e-mail şi pentru că ne-aţi adus la cunoştinţă situaţia din trenui 11035 din data de 13.08.2022, pentru care vă rugam să primiţi scuzele noastre cele mai sincere. Şefului de tren de serviciu începând cu data de azi, 18.08.2022, s-a încetat contractul individual de muncă.", a fost răspunsul oficialilor Regio Călători.

Oficialii au mai susținut și că această situație este una singură, neavând o altă sesizare de genul până în prezent.

„Dorim să menţionam că această situaţie este una singulară, nu am mai avut nicio sesizare în acest sens, precum şi faptul că societatea Regio Călători nu tolerează un astfel de comportament. Vă mulţumim încă o dată pentru sesizare şi vă asigurăm că vom monitoriza în continuare modul de lucru al personalului de tren astfel încât să nu se repete aspectele sesizale de către dumneavoastră", au răspuns cei de la Regio Călători.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.