OPC Prahova a amendat fabrica din Valeni care produce sucurile Tymbark si a retras de la vanzare 700 de TONE de bauturi racoritoare

Publicat in Eveniment 18 August 2022 Actualizat: 18 August 2022 12630 ori
Google+ WhatsApp
OPC Prahova a amendat fabrica din Valeni care produce sucurile Tymbark si a retras de la vanzare 700 de TONE de bauturi racoritoare
OPC Prahova a amendat fabrica din Valeni care produce sucurile Tymbark si a retras de la vanzare 700 de TONE de bauturi racoritoare

Protecția Consumatorilor din Prahova a amendat și a dispus scoaterea definitivă de pe piață a 700.000 litri de băuturi răcoritoare depozitate în soare

În urma unei informații apărută în spațiul public referitoare la modul în care sunt depozitate sticlele cu băuturi răcoritoare, într-o locație aflată în orașul Vălenii de Munte, județul Prahova, o echipă a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova a întreprins o acțiune de control, care a confirmat cele semnalate.


Comisarii au constatat, astfel, la sediul companiei Maspex Romania SRL, din Vălenii de Munte, care este producător al unor produse marca Tymbark, diverse sortimente de băuturi răcoritoare depozitate în aer liber, sub acțiunea directă a razelor soarelui.


Acest mod de păstrare nu respectă condițiile specifice menționate pe eticheta produselor, unde este specificat clar că produsul trebuie "a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui și de îngheț".
" Sunt receptiv la toate mijloacele prin care consumatorii aleg să comunice cu noi, chiar dacă, cei mai tineri folosesc modalități neobișnuite de a transmite mesaje, până acum ceva timp. Învăț permanent, adaug fermitate activității de control și aduc un suflu nou în modul de abordare al fiecărei acțiuni în parte.
Am o familie întregită cu cea a celorlalți consumatori și mă identific cu lupta continuă care trebuie dusă pentru protejarea intereselor și drepturilor acestora" – Ion Iordăchescu, comisar șef Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.


Comisarii prahoveni, au sancționat producătorul din Vălenii de Munte cu amendă contravențională în valoare de 30.000 lei, măsura de oprire definitivă a comercializarii si scoaterea din circuitul consumului uman a unei cantități de aproximativ 700.000 litri de băuturi răcoritoare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.