Câmpinenii, revoltaţi de proiectul pentru pasajul subteran: „Vom fi un fel de Ucraina bombardată de ruși”

Publicat in Eveniment 05 August 2022 Actualizat: 05 August 2022 808 ori
Google+ WhatsApp
Câmpinenii, revoltaţi de proiectul pentru pasajul subteran: „Vom fi un fel de Ucraina bombardată de ruși”
Câmpinenii, revoltaţi de proiectul pentru pasajul subteran: „Vom fi un fel de Ucraina bombardată de ruși”


Autorităţile zic că acest proiect ar dura un an, însă mulţi câmpineni sunt sceptici cu privire la termenul de finalizare al proiectului.


„Orașul se va transforma, timp de 5 -10 ani, într-un fel de Ucraina, distrusă de bombele rușilor. Cerem stoparea mutilării Câmpinei”, a spus Robert Tescu, un localnic . Readucerea la viaţă a cinematografului din oraş ar fi un pas mult mai util pentru cei 30.000 de locuitori ai Câmpinei, explică un localnic.

„Câmpina e un oraş mic. Un pasaj subteran pietonal nu îşi are rostul într-un oraş aşa mic, unde poţi să stai la o trecere semaforizată un minut şi ai trecut liniştit. Proiecte de genul acesta sunt mult mai necesare în Bucureşti, spre exemplu. Într-un oraş precum Câmpina e nevoie de un cinematograf. Noi am avut cinematograf toată copilăria mea, în anii ’90, apoi proiectul acesta s-a pierdut. Clădirea e, trebuie doar reabilitată. Acela e un proiect mult mai important pentru un oraş precum Câmpina. Şi poate şi mai important ar fi ca Primăria să investească în asfaltarea străzilor adiancente bulevardului central. Un pasaj pietonal nu ar ajuta cu nimic, doar ar complica lucrurile cât ar dura construcţia în sine”, a spus un alt locuitor din Câmpina pentru RomâniaTv.net.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.