La Blejoi va fi înfiinţată o nouă pistă de biciclete, între DN1A si DJ 102

Publicat in Eveniment 28 Iunie 2022 324 ori
Google+ WhatsApp
La Blejoi va fi înfiinţată o nouă pistă de biciclete, între DN1A si DJ 102
La Blejoi va fi înfiinţată o nouă pistă de biciclete, între DN1A si DJ 102

Comuna Blejoi -una dintre localitățile rurale în care construirea de piste de biciclete special amenajate pentru utilizarea exclusivă de către cicliști este un obiectiv asumat de autoritatea locală și pus în aplicare mai mult decât în orașele județului Prahova.


Un nou proiect în acest sens este pregătit de către Primăria Blejoi, investiția ,,Construire pista pentru bicicliști între DN 1A și DJ 102, comuna Blejoi, județul Prahova” urmând să fie finanțată prin Programul PNRR – Componenta 10. În cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Blejoi au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru noua pistă destinată bicicliștilor, valoarea totală a investiției fiind de circa 3,6 milioane de lei.
Conform hotărârii consilierilor locali din Blejoi, pista va avea o lungime de aproximativ 1.879 de metri, cu o lățime de 3 metri și cu circulație în ambele sensuri, proiectată la o viteză de maximum 30 km/h, fără obstacole. Pista va fi realizata di ntr-un material stabil cu finisaj antiderapant, inclusiv cu sistem de scurgere și evacuare a apei pluviale pentru eliminarea pericolului de băltire a suprafeței, având posibilitatea de conectare la rețeaua altor piste similare.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.