Concurs pentru ocuparea a 60 de ­posturi de conducător autospeciale ­la ISU Prahova

Publicat in Eveniment 24 Iunie 2022 594 ori
Google+ WhatsApp
Concurs pentru ocuparea a 60 de ­posturi de conducător autospeciale ­la ISU Prahova
Concurs pentru ocuparea a 60 de ­posturi de conducător autospeciale ­la ISU Prahova

Ne mărim echipa”, spun reprezentanţii ­Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova. În ce constă acest lucru? În faptul că instituţia scoate la concurs 60 de posturi de conducător auto (autospeciale).


În acest context, într-un comunicat de presă al instituţiei se mai precizează: „Trebuie să aveți vârsta între 18 și 35 de ani (împliniți în anul participării la concurs), studii medii civile cu diplomă de bacalaureat și permis de conducere categoriile B și C. Veţi avea de trecut o probă care are caracter eliminatoriu, testarea abilității de a conduce un autovehicul (necesită permis de conducere categoria C) și testul scris. Ulterior veți susține testarea psihologică și evaluarea medicală.

Pentru anunțul complet accesați următorul link: http://www.isuprahova.ro/pdf/cariera/2022/iunie/anunt%20angajare%20conducatori%20auto.pdf

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.