Spitalul Municipal Ploieşti amenajează noi grupuri ­sanitare la Secţia Oncologie

Publicat in Eveniment 22 Iunie 2022 469 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul Municipal Ploieşti amenajează noi grupuri ­sanitare la Secţia Oncologie
Spitalul Municipal Ploieşti amenajează noi grupuri ­sanitare la Secţia Oncologie

În Secția de Oncologie a Spitalului Municipal Ploiești – Schuller vor fi amenajate noi grupuri sanitare în Corpul A, la parter, iar unitatea medicală a lansat procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția lucrărilor, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.


Astfel, va fi nevoie de recompartimentarea interioarelor aferente Corpului A – de pe strada Rudului -, unde își desfășoară activitatea și o parte a secției destinate bolnavilor oncologici, iar operatorul economic declarat câștigător va trebui să întocmească atât studiile de specialitate pentru obținerea avizelor, precum scenariul de securitate la incendiu, cât și expertiza tehnică a construcției.

Mai mult decât atât, Corpul A se află, conform documentației, într-o zonă protejată din punct de vedere arhitectonic, astfel încât va fi nevoie și de obținerea avizului din partea Direcției Județene pentru Cultură Prahova, așa cum se specifică și în Certificatul de urbanism emis în scopul realizării acestei lucrări.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.