Vezi aici programul spectacolelor gazduite de Teatrul "Toma Caragiu", saptamana aceasta

Publicat in Eveniment 21 Iunie 2022 239 ori
Google+ WhatsApp
Vezi aici programul spectacolelor gazduite de Teatrul "Toma Caragiu", saptamana aceasta
Vezi aici programul spectacolelor gazduite de Teatrul "Toma Caragiu", saptamana aceasta

Joi seară, un spectacol multimedia aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Constantin Brâncuși; vineri, îi întâlnim pe Liza și Alfred, doi tineri a căror nuntă este pusă în pericol de animozitățile dintre părinți; sâmbătă, cunoaștem poveștile de viață a șase cupluri care își dezvăluie, cu umor, ironie sau sarcasm, problemele conjugale. Duminică dimineață, suntem martori la întâmplările prin care trece Gulliver, binecunoscutul erou al lui Jonathan Swift, iar seara avem parte de o comedia de*ll arte în care domnițe seducătoare și domni cuceritori provoacă răsturnări de situație amuzante.


„Brâncuși, dragostea mea!" - joi, 23 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol multimedia inspirat de cartea „Brâncuși, dragostea mea" a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, ce aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuși cu femei celebre care i-au fost muze. Spectacolul va fi urmat de lansare de carte „Brâncuși, dragostea mea", autor Claudia Motea. De asemenea, va putea fi vizionată expoziția de pictură „Brâncuși și muzele sale", prezentator Nicoleta Paninopol, Manager al Centrului Cultural UNESCO „Mihai Eminescu", însoțită de autorul tablourilor, pictorul Dimitri Murakovsky.


„ Cuscrii din Tirana - vineri, 24 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Liza provine dintr-o familie de greci cu o situație financiară privilegiată și urmează să se întoarcă de la Londra însoțită de iubitul ei. Întreaga familie este entuziasmată de viitorul ginere, pe care îl consideră un lord englez, dar când aceștia îi descoperă adevărata identitate, se declanșează o serie de situații comice, care vor pune la încercare relația celor doi tineri.

„Toxic - sâmbătă, 25 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu". Oamenii se atrag și se resping în multe feluri, poartă măști sau ajung să se confunde cu acestea. Spectacolul „Toxic" dezvăluie impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu.
„Gulliver în țara lui Liliput - duminică, 26 iunie, ora 11.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Aruncat de valuri pe țărmul unei insule de poveste după ce corabia pe care se afla naufragiază, Gulliver își face în scurtă vreme o sumedenie de prieteni, toți de înălțimea unui deget.

„ Liniște! Se repetă" - duminică, 26 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. O piesă cu influențe din comedia de'll arte, care aduce laolaltă domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau trecuți de prima tinerețe, aflați în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească și, mai ales, financiară.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.