Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 30 mai-5 iunie

Publicat in Eveniment 30 Mai 2022 475 ori
Google+ WhatsApp
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 30 mai-5 iunie
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 30 mai-5 iunie

Teatrul „Toma Caragiu" va invita la spectacolele acestei saptamâni: sectia Drama propune o comedie ce vorbeste despre egoism, zgârcenie, iubire si alte particularitati ale naturii umane. Si Sectia Revista va asteapta la o comedie plina de suspans si situatii neprevazute, dar si la un spectacol-concert adresat iubitorilor muzicii românesti. La Teatrul de Animatie pentru Copii si Tineret „Imaginario", personaje de poveste ne vor calauzi intr-o lume plina de fantezie si culoare.
Avarul - joi, 2 iunie, si vineri, 3 iunie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu". Adaptare a piesei lui Moliere, comedia „Avarul" aduce in fata spectatorilor, intr-o maniera inedita, o galerie de personaje cu trasaturi si naravuri de când lumea, in contexte si situatii actuale, ce garanteaza buna dispozitie, dar si râsul amar in fata unor tipare contemporane.
Da, Doamne, cantec! - sâmbata, 4 iunie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu". Unele dintre cele mai indragite melodii compuse de-a lungul timpului de apreciatul dirijor si compozitor Viorel Gavrila vor fi interpretate de solistii Teatrului Majestic: Nico, Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Orchestra Majestic. Invitat special: Gabriel Dorobantu.

Sorry, Charlie! - duminica, 5 iunie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu". Ispitit de un diamant valoros aflat in casa domnului Butterfly, Charlie isi face un plan si patrunde fraudulos in casa sefului sau plecat in vacanta. Insa doi musafiri se ivesc din senin la usa, iar Charlie este nevoit sa intre intr-un joc ce va declansa intâmplari neasteptate si amuzante.

Domnul Nostoc si cabana cartilor - joi, 2 iunie, ora 9.30, sala Teatrului de Animatie „Imaginario". In Orasul Surprizelor locuiesc domnul Nostoc si domnisoara Filomene, care au adus cu ei dintr-o calatorie pe planeta SaturLuna niste sâmburi aparte, multumita carora toti locuitorii vor avea ocazia sa descopere cartile. Totul merge cum nu se poate mai bine, pâna când isi face aparitia un personaj dornic sa perturbe armonia, intruchipat de domnul „Zice-da", pentru care lumea intreaga nu este decât un catalog imens, in care fiecare carte urmeaza sa fie clasificata.Oare vor reusi domnul Nostoc si domnisoara Filomene sa salveze Cartoteca pentru a reda bucuria intâlnirii si descoperirii cartilor, in toata splendoarea, unicitatea si bogatia lor?
Bucle Aurii - vineri, 3 iunie, ora 18.00, si duminica, 5 iunie, orele 10.30 si 12.00, sala Teatrului de Animatie „Imaginario". „Bucle Aurii se doreste a fi primul contact al unui copil cu teatrul si chiar cu spatiul scenic, cei mici fiind intâmpinati de actori si de marionete inca din foaier, dupa care urmeaza un traseu care ii plaseaza chiar pe scena, la o distanta de câtiva metri de papusi. Astfel, spectatorii fac parte din poveste, propunerea scenica mizând si pe interactivitatea lor. O suita de jocuri este inclusa in constructia scenariului si imbraca, aidoma unei rame, povestea clasica." (Georgeta Dragan - regizor).

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel 0244 522 744, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole. Va asteptam cu drag la teatru!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.