Medici voluntari vin din nou la Tomșani, în campania „Sănătate pentru sate”

Publicat in Eveniment 22 Martie 2022 326 ori
Google+ WhatsApp
Medici voluntari vin din nou la Tomșani, în campania „Sănătate pentru sate”
Medici voluntari vin din nou la Tomșani, în campania „Sănătate pentru sate”

O nouă etapă a campaniei destinate locuitorilor comunei Tomșani va avea loc, la finalul acestei săptămâni, la sediul primăriei din localitate.


Potrivit reprezentanților Primăriei Tomșani, mai mulți medici specialiști voluntari, mobilizați de Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale, vor oferi sâmbătă, 26 martie, asistență medicală pentru 60 de locuitori ai comunei Tomșani. Este al treilea popas pe care voluntarii și medicii îl fac în localitate în cadrul Campaniei „Sănătate pentru sate”.


Beneficiarii campaniei vor putea face gratuit investigații EKG și ecografii abdominale și vor beneficia de investigații medicale efectuate de medici specializați în medicină generală, diabet și boli de nutriție, cardiologie, gastroenterologie și ORL. Programările se fac la sediul Primăriei Tomșani în limita locurilor disponibile, iar dacă solicitările vor depăși locurile disponibile, se va organiza o altă acțiune similară și la o dată ulterioară.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.