Albumul "Itinerarii Basarabene. De la Sud la Nord, de la Est la Vest" a fost lansat azi, la Blejoi

Publicat in Eveniment 08 Decembrie 2021 Actualizat: 08 Decembrie 2021 1307 ori
Google+ WhatsApp

Inca o contributie a judetului Prahova la pastrarea istoriei si conformitatii poporului roman. Astazi, a avut loc lansarea albumului "Itinerarii Basarabene. De la Sud la Nord, de la Est la Vest", in prezenta autorilor Mircea Cosma si Rares Enescu. Evenimentul s-a desfasurat la Blejoi, in prezenta primarului comunei.

Avand in vedere restrictiile pandemice au, fost invitati cei care intr-un fel sau altul au contribuit la realizarea pe teritoriul romanesc al Basarabiei a celor 48 de monumente, celor 2 case memoriale si 8 filiale de biblioteca si care au contribuit la dotarea bibliotecilor de peste Prut cu peste 1 milion de carti din Romania, in 20 ani.

Au luat cuvantul Adrian Dumitru primar al comunei Blejoi, Diaconu Vasilica primar al comunei Magurele, Fabioara Ionescu, dar si altii, mentionand in discursurile lor investitiile realizate in Basarabia in peste 30 de localitati, spitale, parcuri, terenuri de sport, etc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.