Devierea traseului 5 pe perioada meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2021 431 ori
Google+ WhatsApp
Devierea traseului 5 pe perioada meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana
Devierea traseului 5 pe perioada meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana

Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 21.10.2021 in intervalul 17:30 – 22:00, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Balcescu, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Postei. Pe portiunea deviata se vor efectua toate statiile intalnite in parcurs.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.