Studenții de la UPG Ploiești vor învăța, de astăzi, în sistem online

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2021 440 ori
Google+ WhatsApp
Studenții de la UPG Ploiești vor învăța, de astăzi, în sistem online
Studenții de la UPG Ploiești vor învăța, de astăzi, în sistem online

Activitatea didactică de la Universitatea Petrol – Gaze Ploiești se va desfășura exclusiv online. Decizia a fost luată, joi, de Senatul Universității, care a precizat că măsura se va aplica în perioada 21 octombrie – 07 noiembrie 2021.

 

În timp ce elevii vor intra în vacanță, timp de două săptămâni, începând de luni, 25 octombrie, măsură dispusă la nivel național ca urmare a situației epidemiologice, activitatea didactică de la UPG Ploiești se va desfășura numai în sistem online.

Astfel, potrivit anunțului postat, joi, pe site-ul UPG Ploiești, „Senatul Universitar a hotărât ca, în perioada 21 octombrie – 07 noiembrie 2021, activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare online la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, indiferent de forma de învățământ, pentru toți anii de studiu”.

 

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.