Veolia anunta o avarie la reteaua de termoficare. Multi ploiesteni nu vor avea, astazi, caldura

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2021 764 ori
Google+ WhatsApp
Veolia anunta o avarie la reteaua de termoficare. Multi ploiesteni nu vor avea, astazi, caldura
Veolia anunta o avarie la reteaua de termoficare. Multi ploiesteni nu vor avea, astazi, caldura

Veolia Energie Prahova a anunțat că joi, pe 21 octombrie, va executa unor lucrări de intervenție la rețeaua primară de termoficare, după o avarie care a apărut în zona de vest a municipiului. Apa caldă și căldura vor fi oprite în mai multe cartiere.

Lucrările se vor derula mâine, în intervalul orar 08:00 – 19:30, fiind necesare pentru remedierea unei avarii survenite în perimetrul cartierelor Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu.

Mii de apartamente fără apă caldă și căldură, după o avarie
"În cursul zilei de joi, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în intervalul orar 08:00 – 19:30, pentru blocurile arondate următoarelor puncte termice: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11, 17 Malu Roșu, 12, 15 Crâng, Modul Bloc 50C și Spitalul de Boli Infecțioase Ploiești în perimetrul străzilor: Aleea Cirezarilor, Dealul cu Piatra, Aleea Secelenilor, Sg. Erou Ghe. Mateescu, Deltei, Malu Roșu, Măgurii, Aleea Profesorilor, Aleea Școlii, Brânciog, Oltului, Mocanilor, Râșnovenilor, Zimbrului, Tazlău, Porumbiței, Spătar Milescu, Vitejilor, Aviatorilor, Carol Davila, Cosmonauților, Crișan, Troienelor, Șos. Vestului, Aleea Codrului, Aleea Vlăsiei.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă)", informează un comunicat transmis de reprezentanții societății.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.