74 de candidați la funcția de director în unitățile preuniversitare din Prahova au picat concursul!

Publicat in Eveniment 15 Octombrie 2021 4307 ori
Google+ WhatsApp
74 de candidați la funcția de director în unitățile preuniversitare din Prahova au picat concursul!
74 de candidați la funcția de director în unitățile preuniversitare din Prahova au picat concursul!

Au fost publicate rezultatele concursului de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din școlile prahovene. Din totalul de 317 de candidați, 10 au absentat, pentru 5 s-a amânat concursul, iar 74 au fost respinși pe baza notelor obținute(nota minimă pentru admitere este 7). Patru dintre cei respinși au obținut note sub 5.

Azi, vineri, 15 octombrie 2021, la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, municipiul Ploiești, s-a desfășurat Concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. Au fost înscriși 317 candidați, dintre care 316 titulari din județul Prahova și un candidat titular în alt județ. Au absentat 11 candidați, dintre aceștia 5, aflați în izolare, fiind amânați. Candidații aflați în izolare vor susține proba scrisă pe data de 28 octombrie 2021, într-o sesiune specială.

Rezultatele au fost afișate la sediul ISJ Prahova si pe site-ul www.isj.ph.edu.ro

Eventualele contestații se vor putea depune la registratura Inspectoratului Școlar Județean Prahova, din Ploiești, strada Democrației, nr.35, în zilele de 16 și 17 octombrie 2021, între orele 9.00 si 12.00 sau se vor putea transmite, însoțite de copia cărții de identitate, pe adresa de e-mail: resurseumaneph@gmail.com

 Vezi lista cu rezultatele la concurs

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.