Focare COVID la Spitalul Schuller si la Penitenciarul Targsor

Publicat in Eveniment 15 Octombrie 2021 Actualizat: 15 Octombrie 2021 1605 ori
Google+ WhatsApp
Focare COVID la Spitalul Schuller si la Penitenciarul Targsor
Focare COVID la Spitalul Schuller si la Penitenciarul Targsor

Două focare Covid au fost confirmate, joi, în Prahova.

Prefectura Prahova a anunțat, joi, că un nou focar a fost confirmat la Spitalul Municipal Ploiești (Schuller) Este afectată secția Interne, unde sunt infectați trei angajați și cinci pacienți. „Salariaţii testați pozitiv au rămas ȋn izolare, la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie, iar pacienţii testați pozitiv au fost transferaţi la Secţia Covid a Spitalului Judeţean Prahova", a transmis Prefectura Prahova.

Tot astăzi a fost confirmat un focar cu 28 de persoane testate pozitiv, la Penitenciarul de Femei Târgșor, din com. Ariceștii Rahtivani. Pacienții sunt patru salariați, care vor rămâne izolați la domiciliu, și 24 de deținute, care sunt izolate la centrul de detenție.

Un alt focar a fost confirmat, miercuri, la Urlați, într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.