Carantină de noapte în aproape jumătate din județul Prahova. Noile restricții, de azi

Publicat in Eveniment 14 Octombrie 2021 3349 ori
Google+ WhatsApp
Carantină de noapte în aproape jumătate din județul Prahova. Noile restricții, de azi
Carantină de noapte în aproape jumătate din județul Prahova. Noile restricții, de azi

45 de localități din Prahova sunt în carantină de noapte, după hotărârea adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență joi seară. În 29 dintre acestea, cu incidența peste 7,5 la mie, măsura este valabilă de luni până duminică, iar în restul doar în weekend.

Multe dintre aceste localități se aflau deja sub incidența restricțiilor prevăzute de reglementările în vigoare. În acestea, măsurile se prelungesc, odată cu hotărârea CJSU de azi.

Pentru celelalte, precum și pentru cele în care rata infectărilor a trecut de un nou prag, de la emiterea anterioarei hotărâri CJSU, noile restricții intră în vigoare imediat.

Cele mai dure dintre măsuri instituie carantină de noapte

Carantina de noapte este valabilă în weekend (de vineri până duminică) la peste 6 cazuri active la 1.000 de locuitori și toată săptămâna, la peste 7,5 la mie. Persoanele vaccinate și cele trecute prin boală în ultimele 180 de zile, care au Certificat Covid, nu sunt vizate de aceste restricții.

Anunțul privind măsurile valabile de astăzi în localitățile din județ a fost făcut în ziua în care Prahova a raportat cel mai mare număr de cazuri confirmate: 924 în 24 de ore.

Hotărârea CJSU din 14 octombrie, cu rata infectărilor pe localități și măsurile valabile pentru fiecare interval de incidență, poate fi consultată AICI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.