Ploiesti/ LMV s-a inchis, toate clasele vor invata online

Publicat in Eveniment 11 Octombrie 2021 1311 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti/ LMV s-a inchis, toate clasele vor invata online
Ploiesti/ LMV s-a inchis, toate clasele vor invata online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, vineri seară, trecerea la Scenariul 2 a Colegiului Național "Mihai Viteazul" Ploiești.

Acest scenariu presupune suspendarea activității față în față și trecerea la activitate on-line pentru toate clasele unității de învățământ, decizia fiind luată în baza prevederilor ordinului comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Educației: "La data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor, se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU/CMBSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ/ISMB și al DSP/DSPMB".

La o clasă/grupă de preșcolari, conform aceluiași ordin, cursurile trec în on-line, pentru 14 zile, la depistarea unui caz pozitiv.

Tot prin hotărârea de vineri, CJSU Prahova a decis să revină, la Scenariul 1 (activitate față în față) Liceul Teoretic "Șerban Vodă" și Școala Primară nr. 1, ambele din Slănic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.