Ploiesti/ Ati vazut-o? Sunati urgent la 112!

Publicat in Eveniment 07 Octombrie 2021 1157 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti/ Ati vazut-o? Sunati urgent la 112!
Ploiesti/ Ati vazut-o? Sunati urgent la 112!

*AȚI VĂZUT-O?*

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, numita Dinu Ana Iuliana, în vârstă de 25 de ani a plecat voluntar de la domiciliul său din Ploiești și nu a mai revenit.

Semnalmente: Înălțimea 1,65 m, greutate 55 de kg, constituție slabă, păr brunet cu nuanțe de roșcat, purtând meșă, lăsată pe spate, ochii căprui, față ovală, fără semne particulare.

Vestimentație: La momentul plecării purta blugi de culoare deschisă, o geacă de blugi de culoare deschisă, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport, cu talpă albă și material negru.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.