Anunţ public privind decizia  etapei de incadrare

Publicat in Eveniment 06 Octombrie 2021 371 ori
Google+ WhatsApp
Anunţ public privind decizia  etapei de incadrare
Anunţ public privind decizia  etapei de incadrare

S.C. SWISSCAPS ROMANIA SRL   anunţă publicul asupra luării deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii planului:


Plan Urbanistic Zonal – Modificare indicatori urbanistici si schimbare destinatie teren din zona pentru institutii publice si servicii de interes general si zona rezidentiala in zona mixta institutii si servicii de interes general, unitati industriale de depozitare si transport, amplasat în localitatea Cornu, Str Carol I , nr.20, de a nu se supune evaluarii de mediu pentru planuri si programe.

Proiectul deciziei de emitere a avizului de mediu şi motivele care o fundamentează poate fi consultat la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Prahova sau pe sit-ul: http://apmph.anpm.ro; office@apmph.anpm.ro, in termen de 10 zile de la data prezentului anunt.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.