Ploiesti: Se incalzesc caloriferele! Veolia porneste agentul termic, incepand din aceasta seara

Publicat in Eveniment 05 Octombrie 2021 1869 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Se incalzesc caloriferele! Veolia porneste agentul termic, incepand din aceasta seara
Ploiesti: Se incalzesc caloriferele! Veolia porneste agentul termic, incepand din aceasta seara

Ținând cont de temperaturile înregistrate în ultimele zile, Veolia Energie Prahova anunţă că, în data 5 octombrie 2021, au fost îndeplinite condițiile legale de demarare a sezonului de încălzire 2021 – 2022 în Municipiul Ploieşti.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii.

Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat", se arată în comunicatul companiei.

Reprezentanții asociaţiilor de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugați să comunice companiei, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Veolia să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, în reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, în orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieşti@veolia.com sau la Biroul de Relaţii Clienţi.

Comunicat de presa Veolia

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.