Noi restricții valabile în Prahova, din 5 octombrie. Carantină de noapte în 17 localități

Publicat in Eveniment 05 Octombrie 2021 4001 ori
Google+ WhatsApp
Noi restricții valabile în Prahova, din 5 octombrie. Carantină de noapte în 17 localități
Noi restricții valabile în Prahova, din 5 octombrie. Carantină de noapte în 17 localități

CJSU Prahova a actualizat restricțiile valabile în fiecare a localitate a județului, în funcție de ratele de incidență calculate astăzi, dar și de noile reglementări valabile la nivel național, în localitățile cu incidența peste 6 la mie.

În 17 localități, cu incidența peste 6 cazuri active la 1.000 de locuitori, se instituie carantina de noapte. În localitățile cu incidența între 6 și 7,5 la mie (Surani, Câmpina, Bătrâni, Băicoi, Berceni, Blejoi, Drăgănești și Telega), aceasta este valabilă doar de vineri până duminică, însă în cele cu rata infectărilor peste 7,5 la mie (Păulești, Teișani, Vâlcănești, Olari, Slănic, Tătaru, Cocorăștii Mislii,Călugăreni și Gura Vadului) măsura rămâne în vigoare și de luni până vineri.

Măsurile nu se aplică persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală în ultimele șase luni.

Lista restricțiilor pentru fiecare interval de incidență și situația infectărilor, pe localități, au fost publicate AICI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.