HIDRO PRAHOVA a depistat 3 branșamente ilegale pe rețeaua publică de alimentare cu apă din orașul Slănic

Publicat in Eveniment 04 Septembrie 2021 3899 ori
Google+ WhatsApp
HIDRO PRAHOVA a depistat 3 branșamente ilegale pe rețeaua publică de alimentare cu apă din orașul Slănic
HIDRO PRAHOVA a depistat 3 branșamente ilegale pe rețeaua publică de alimentare cu apă din orașul Slănic

HIDRO PRAHOVA SA continuă verificările pentru depistarea consumului ilegal de apă.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că în cursul acestei săptămâni, au fost depistate 3 branșamente ilegale pe rețeaua publică de alimentare cu apă din orașul Slănic, în urma extinderii campaniei de verificare pentru identificarea consumurilor frauduloase.

Echipele HIDRO PRAHOVA SA s-au deplasat în zona unde existau suspiciuni privind amplasarea de branșamente ilegale, au săpat pe rețeaua de apă și au constatat existența unor instalații frauduloase prin care trei familii erau conectate la sistemul de alimentare.

Potrivit legislaţiei în vigoare, acestea urmează să plătească contravaloarea serviciilor de apă din ultimii 3 ani și vor fi obligate să încheie contracte cu operatorul HIDRO PRAHOVA SA, pentru a beneficia în continuare de aceste servicii.

Pe această cale, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. atenționează utilizatorii cu privire la necesitatea respectării legalităţii în privința serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare. În situația în care vor fi depistați că beneficiază ilegal de aceste servicii, aceștia riscă facturarea retroactivă în sistem pauşal a serviciilor prestate sau sesizarea organelor de urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunii de furt de apă din sistemul public.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.