Alarmă de incendiu la Palatul Administrativ!Exerciţiu

Publicat in Eveniment 25 August 2021 436 ori
Google+ WhatsApp
Alarmă de incendiu la Palatul Administrativ!Exerciţiu
Alarmă de incendiu la Palatul Administrativ!Exerciţiu

Alarmă de incendiu la Palatul Administrativ! Exerciţiu

S-au auzit alarmele de incendiu în Palatul Administrativ din Ploieşti, la orele prânzului. Angajaţii Consiliului Judeţean, Prefecturii şi ai celorlalte entităţi care-şi desfăşoară activitatea aici au evacuat clădirea, folosind cea mai apropiată ieşire.

Din fericire, starea de panică a dispărut imediat din rândul acestora, acţiunea de alarmare facând parte dintr-un exerciţiu de evacuare în caz de incediu.

Timp de câteva minute, lt. col Radu Felix Ene, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, le-a reamintit angajaţilor măsurile care trebuie urmate în astfel de situaţii critice.

În cadrul CJ Prahova, instruiri ale angajaţilor în domeniul situaţiilor de urgenţă se fac periodic, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Clădirea Palatului Administrativ dispune de sisteme de detecţie şi intervenţie în caz de incendiu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.