80 de persoane din Pleașa au beneficiat în weekend de asistență medicală în cadrul Campaniei "Sănătate pentru sate"

Publicat in Eveniment 26 Iulie 2021 648 ori
Google+ WhatsApp
80 de persoane din Pleașa au beneficiat în weekend de asistență medicală în cadrul Campaniei "Sănătate pentru sate"
80 de persoane din Pleașa au beneficiat în weekend de asistență medicală în cadrul Campaniei "Sănătate pentru sate"

80 de persoane din Pleașa au beneficiat în weekend de asistență medicală în cadrul Campaniei "Sănătate pentru sate" desfășurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale.

"Aceștia au venit de la prima oră la dispensarul din sat împreună cu medicii specialiști în medicină generală, cardiologie, gastroenterologie și psihologie. După efectuarea triajului epidemiologic, pacienții au beneficiat de o investigație EKG, ecografie abdominală și ecografie cardiacă", a precizat Dănuț Prună, voluntar coordonator al voluntarilor CMN.

"Mulțumim voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, medicilor de la cele doua Cabinete medicale din Pleasa și autorităților locale pentru ajutorul oferit in organizarea acestei activități si pentru răspunsul prompt la solicitarea noastră!


Suntem onorați și impresionați de jertfa voluntarilor, unii dintre ei medici aflați in prima linie și care in loc sa se odihneasca sau sa aibă alte activități, au ales sa se jertfească și sa stea de dimineața pana noaptea tarziu pentru a acorda asistenta medicală de specialitate, in mod voluntar! Altii, dintre voluntari, veniți de la schimbul de noapte au asigurat triajul, cu respectarea normelor sanitare impuse de autorități, păstrând in tot acest timp pe chipul lor zâmbetul și bucuria facerii de bine! Nu au ținut cont de oboseala, ci au dorit sa vina in ajutorul locuitorilor din Parohia Pleașa care au dorit un control medical de specialitate!
Mulțumim Părintelui Patriarh Daniel pentru Înalta Binecuvântare in vederea organizării acestei activități la Pleasa și părintelui arhimandrit Ciprian Gradinaru, inițiatorul acestor activități frumoase organizate in pridvorul Catedralei Naționale, care înainte de a fi gata strânge atâția oameni minunați care se jertfesc cu timp și fără timp pentru cei in nevoie!
Sa răsplătească Bunul Dumnezeu aceasta minunata jertfa, aceasta minunata fapta buna!", este mesajul Parohiei Pleasa transmis în urma acțiunii.

În cadrul campaniei „Sănătate pentru sate" au fost organizate până acum 72 acțiuni în judeţele Ilfov, Prahova, Maramureş, Argeş, Călăraşi și Giurgiu. Astfel că, de această campanie au beneficiat peste 9000 de persoane.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.