Prahova/ Ultima saptamana a lunii aduce mult divertisment. Vizite la planetariu, curse moto, plimbari prin padure

Publicat in Eveniment 26 Iulie 2021 410 ori
Google+ WhatsApp
Prahova/ Ultima saptamana a lunii aduce mult divertisment. Vizite la planetariu, curse moto, plimbari prin padure
Prahova/ Ultima saptamana a lunii aduce mult divertisment. Vizite la planetariu, curse moto, plimbari prin padure

Săptămâna 26 iulie- 1 august este animată de evenimente în Județul Prahova, în special weekendul care este marcat de o serie de manifestari cicloturistice de neratat.
Hai la Planetariu
Planetariul din Salina Slănic Prahova este situat la 208m adâncime lângă "Sala Genezei", programul de vizitare este M-V 9:00-15:10, 14:30 . Tombola SUPERNOVA Planetarium cu premii de peste 75000lei! Cumpărați bilet la planetariu, completați tichetul de tombolă detașabil din bilet și dați like la pagina de Facebook a planetariului după ce introduceți biletul în urna tombolei din Salina Slănic PRAHOVA.

just insolv sprl
A V-a ediție a Colocviilor societății prahovene de antropologie generală.
În perioada 26-30 iulie 2021, Centrul Județean de Cultură Prahova, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ,,Constantin Cantacuzino" Băicoi, organizează cea de-a V-a ediție a Colocviilor societății prahovene de antropologie generală. În cadrul programului vor fi organizate o serie de conferințe, sesiuni de comunicare, prezentări de carte, aplicații de teren pentru a familiariza invitații cu patrimoniul cultural local. Evenimentul are ca scop valorificarea tuturor tipurile de discurs antropologic, încurajarea cercetării științifice și promovarea rezultatelor acesteia.

Plimbare prin pădurile Câmpinei
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Câmpina vă invită pe data de, 1 august, la o plimbare prin pădurile Câmpinei. Veţi parcurge un traseu de peste 10 kilometri. Echipament obligatoriu: bocanci/pantofi sport, rezervă personală de apă, echipament de protecție contra soarelui (eventual de ploaie). Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac doar la numărul de telefon 0722560566.

Tura pe 2 roți Telega
Tura pe 2 roți Telega – Mișcare, natură și istorie! Este organizează sâmbătă, 31 iulie, începând cu ora 10:00, în Telega. Este un eveniment unde puteți petrece o zi relaxantă pe un traseu prin pădure de 45 km. Traseul are un nivel de dificultate mediu-avansat. Costurile de participare sunt de 100 de lei cuprinzând ghidaj, mașina de asistență, baton, băuturi energizante, apă.

Cu bicicleta la Breaza
Ediția din acest an a evenimentului "Cu bicicleta la Breaza" va promova Breaza ca destinație de vacanță cu bicicleta, dar și mișcarea în aer liber cu bicicleta în rândul copiilor și a tinerei generații. ,Se desfășoară în perioada 31 iulie-1 august.

Ziua 1 – cu sloganul „ O zi de vacanță la Breaza pe bicicletă"- Traseu cu bicicleta, activități în aer liber și o degustare de brânzeturi și produse locale. Ziua 2 – cu sloganul: " Sănătate prin mișcare–abilități pe bicicletă "- Pe terenul asfaltat din Parcul Brâncoveanu va fi amenajat un traseu de ștafetă cu diferite obstacole, jaloane, culoare, etc. Înainte de începerea concursului, partenerii de la "Go4Fun" vor ține un curs pentru a învăța participanții cum să meargă corect pe bicicletă și să cunoască legislația în domeniu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.