Modificări importante la concediul medical de la 1 august

Publicat in Eveniment 22 Iulie 2021 673 ori
Google+ WhatsApp
Modificări importante la concediul medical de la 1 august
Modificări importante la concediul medical de la 1 august

Modificări importante la concediul medical de la 1 august. Concret, medicii vor acorda concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă în doua etape. O primă etapă presupune acordare de trei zile de concediu medical dacă este vorba de o afecţiune uşoră. După această perioadă, în funcţie de evoluţia bolii şi rezultatul analizelor, medicul va decide dacă va prelungi cu alte câteva zile de repaos.

Planul de evoluţie a bolii va trebuie să cuprindă indicaţii terapeutice şi igienico- dietetice pe care bolnavii vor trebuie să-l respecte cu stricteţe

Medicii de familie nu privesc cu ochi buni această schimbare şi sunt îngrijoraţi de doctorii din spitale nu vor mai da astfel de concedii şi că vor lasă totul în grija lor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.