Acuzații grave: ”Peste 1.000 de pacienți cu leucemie, condamnați la moarte de Ministerul Sănătății”

Publicat in Eveniment 21 Iulie 2021 306 ori
Google+ WhatsApp
Acuzații grave: ”Peste 1.000 de pacienți cu leucemie, condamnați la moarte de Ministerul Sănătății”
Acuzații grave: ”Peste 1.000 de pacienți cu leucemie, condamnați la moarte de Ministerul Sănătății”

Cezar Irimia a anunțat marți seară, în emisiunea "100%" de la Realitatea Plus, că Alianța Pacienților Cronici o va acționa în judecată pe Ioana Mihăilă din cauza lipsei medicamentelor vitale. Conform acestuia, pacienții sunt condamnați la moarte de Ministerul Sănătății.

Președintele Alianței a precizat că, în prezent, sute de mii de pacienți nu își găsesc tratamentul în țară. Acesta a amintit și că în noiembrie – decembrie 2020 au murit cu 10.000 mai mulți pacienți non-Covid decât în aceeași perioadă din 2019.

"Peste 1.000 de pacienți cu o formă de leucemie sunt condamnați la moarte de Ministerul Sănătății prin lipsa Vesanoidului, din ianuarie.

M-am săturat de cinismul celor care conduc ministerul Sănătății, de promisiuni, ordine semnate, de ipocrizie și de iresponsabilitate. Chiar nu mai acceptăm asemenea lucruri și vom acționa în judecată pe doamna ministru, în nume personal, pentru că nu se mai poate.

Sunt câteva sute de mii de pacienți care nu își găsesc astăzi tratamentul în România. Uitați-vă ce profesii au secretarii de stat din minister. Singurul cu care se poate discuta acolo este Andrei Baciu. Cine să facă strategii?! Am politizat la maximum sistemul de Sănătate, am pus membri de partid la conducerea spitalelor, a unor entități din Sănătate, cine să construiască strategii, cine să le scrie?!", a spus Irimia.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.