INFORMARE/ Solicitare Romsilva-Directia Silvica Prahova pentru obtinerea avizului de gospodarire a apelor pentru obiectivul de investitii Reabilitare drum forestier Valea Popii.

Publicat in Eveniment 21 Iulie 2021 Actualizat: 21 Iulie 2021 182 ori
Google+ WhatsApp
INFORMARE/  Solicitare Romsilva-Directia Silvica Prahova pentru obtinerea avizului de gospodarire a apelor pentru obiectivul de investitii Reabilitare drum forestier Valea Popii.
INFORMARE/ Solicitare Romsilva-Directia Silvica Prahova pentru obtinerea avizului de gospodarire a apelor pentru obiectivul de investitii Reabilitare drum forestier Valea Popii.

INFORMARE

Această informare este efectuată de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – Direcția Silvică Prahova, cu sediul în Ploiești, strada Iuliu Maniu, numărul 3, județul Prahova, telefon 0244/594 706, fax 0244/595 836, e-mail: office@ploiesti.rosilva.ro, ce intenționează să solicite de la Administrația Națională “Apele Romane” Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, S.G.A. Prahova aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de Reabilitare drum forestier Valea Popii, amplasate în extravilanul Comunei Măneciu, județul Prahova.

Această investiție este existentă.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederilor Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului, după data de 02.08.2021.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.