Lista ţărilor cu risc epidemiologic. Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt în zona verde

Publicat in Eveniment 18 Iunie 2021 386 ori
Google+ WhatsApp
Lista ţărilor cu risc epidemiologic. Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt în zona verde
Lista ţărilor cu risc epidemiologic. Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt în zona verde

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată şi publicată joi, 17 iunie. Majoritatea ţărilor sunt în zona verde, dar mai sunt 22 de state ce se confruntă cu un număr semnificativ de infectări cu SARS-CoV-2.

 

Institutul Naţional de Sănătate Publică a publicat lista cu clasificarea ţărilor/teritoriilor în funcţie de rata de incidenţă cumulată, conform Hotărârii nr. 40 din 17.06.2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, în zona roşie se încadrează 22 de ţări, printre care India, Marea Britanie, Argentina, Columbia, Brazilia şi Africa de Sud. În zona galbenă sunt 11 ţări, printre care Emiratele Arabe Unite, Georgia şi Tunisia. În zona verde se regăsesc cele mai multe ţări, inclusiv majoritatea statelor care sunt preferate de români pentru vacanţele de vară. Astfel, în această zonă sunt incluse Grecia, Turcia, Spania, Franţa, Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, Austria, Germania, Bulgaria şi Israel. România este, de asemenea, incclusă pe lista verde cu o rată a incidenţei infectărilor la 1.000 de locuitori de 0,1.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.