Primarul Volosevici anunta ca toate tamvaiele vor fi pictate personalizat de un tanar din Ploiesti

Publicat in Eveniment 17 Mai 2021 1404 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici anunta ca toate tamvaiele vor fi pictate personalizat de un tanar din Ploiesti
Primarul Volosevici anunta ca toate tamvaiele vor fi pictate personalizat de un tanar din Ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a răspuns pozitiv unei inițiative civice locale, prin intermediul căreia tramvaiele din municipiul nostru vor fi desenate personalizat.

Un grup de tineri pasionați de arta stradală dorește ca, prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraș să primească o înfățișare modernă și atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieștiului, astfel, să ne reamintim și să le arătăm tuturor de ce suntem mândri că suntem ploieșteni.

Cu imaginație și din dorința de a exprima aprecierea față de cel mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale, primul tramvai a fost redecorat exterior în culori vii.

În spiritul acestei inițiative locale vor fi personalizate, anul acesta, și celelalte tramvaie din municipiul nostru. Acestea vor fi branduite cu simbolurile urbei noastre, din diferite domenii (cultură, sport, etc).

Artistul ploieștean, care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect, este Călin Silviu (https://www.facebook.com/mebssilviu ), recunoscut în rândul pasionaților de artă stradală cu semnătura MEBS.

"Am susținut mereu oamenii talentați ai orașului nostru. De aceea, am hotărât să răspund ferm acestor tineri plini de inițiativă și dăruire față de comunitatea ploieșteană. Le mulțumesc și le exprim, pe această cale, aprecierea mea față de expresia artistică originală și ideile pline de inovație, pentru faptul că doresc să aducă un plus de modernitate și ingeniozitate la capitolul promovării orașului nostru" a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.

Imagini relevante, în contextul comunicatului de presă anexat, puteți vizualiza în linkul de mai jos:

http://www.ploiesti.ro/comunicate/2021/17.05.2021.zip

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.