Peste 1000 de persoand s-au vaccinat la "maratonul" de pe "Ilie Oana". Doritorii sunt asteptati non-stop, pana dumimica seara

Publicat in Eveniment 15 Mai 2021 953 ori
Google+ WhatsApp
Peste 1000 de persoand s-au vaccinat la "maratonul" de pe "Ilie Oana". Doritorii sunt asteptati non-stop, pana dumimica seara
Peste 1000 de persoand s-au vaccinat la "maratonul" de pe "Ilie Oana". Doritorii sunt asteptati non-stop, pana dumimica seara

Desfăşurat pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti cu program non-stop, însemnând şase fluxuri active concomitent pe timp de zi şi două pe timp de noapte, "Maratonul Vaccinării" a permis, până în această dimineaţă, vaccinarea a aproape 1.100 de doritori.

"Campania de vaccinare «Maratonul Vaccinării» organizată de Primăria Municipiului Ploiești, sub motto-ul «Start către o viață normală», se desfășoară pe stadionul «Ilie Oană», până duminica, 16 mai 2021, ora 20.00, programul activității fiind non – stop. De la debutul campaniei, 14 mai 2021– ora 14.00, şi până astăzi dimineață, la ora 9.00, s-au vaccinat fără programare aproximativ 1100 persoane. Municipalitatea reaminteşte ploieștenilor ca pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului", a anunţat Primăria, într-un comunicat de presă emis sâmbătă.

Totodată, pentru buna desfășurare a "Maratonului Vaccinării", Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a municipiului Ploiești a decis restricționarea căilor de acces rutier, aferente străzii Alexandru Vlahuță, dinspre strada Stadionului și strada Mihai Bravu, în zona stadionului "Ilie Oană" până duminica, 16.05.2021, ora 22.00. Intrarea la centrul de vaccinare de la stadion se va face de pe strada Alexandru Vlahuță, peluza I.

În cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spațiile de așteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune, a mai menţionat Primăria Ploieşti în comunicat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.